marți, 9 septembrie 2014

Scutul antiracheta

N-ai să știi niciodată cât de sofisticată poate fi o femeie, până când nu i-ai cunoscut scutul antirachetă. Poate fi o seducătoare perfectă, o mamă impecabilă, o femeie de afaceri genială, dar când vine vorba de integritatea sufletului său, Machiaelli și Sun Tzu sunt teme de grădiniță.


NASA a învățat de la ea tehnica straturilor intercalate treptat și strategia planului în plan. West Point predă la clasele de avansați tehnicile defensive pe care ea ți le aplică la micul dejun. Când nu te vrea prea aproape, sau te vrea prea mult, dar îi este teamă să riște din nou un pariu pervers doar pe ochii tăi albaștri ca marea.

Pentru că deși mânuiește cântarul de bucătărie ca un Master Chef, a rămas mereu repetentă la tehnica iubirii cu măsură. Nu știe decât să dea tot. Fără pregătire și fără preaviz, fără ambalaje colorate de cadou și funde a la Martha Stewart. Dacă ai intrat în viața ei, îți deschide toate grădinile raiului și îți pune cheia în mână.

Dar până la Dumnezeu te mănâncă sfinții. Nici comorile lui Merlin nu sunt mai bine apărate cu iluzii optice și jocuri de lumini. Indiana Jones a învățat-o să pună capcane și vechii egipteni au născocit blesteme grele special pentru ea.

Deci nu te mira, dacă după prima noapte de amor fierbinte, te privește zâmbind degajat pe deasupra ceștii de cafea, analizându-ți mimica și intensitatea impulsurilor nervoase din emisfera stângă. Ești abia la primul nivel. Dar recompensele sunt pe măsură.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu