joi, 11 septembrie 2014

Lasă-l ...

Să repare el masa de la bucătărie, care s-a stricat când vă prăjeați unul pe altul în loc să vă preocupe mâncarea. Chiar dacă ții ciocanul la fel de bine ca mouse-ul și bormașina duruie în mâna ta la fel de ritmic ca tastatura.




Să-l ia el de guler pe Gică contra care crede că decolteul tău e scenă publică cu intrare liberă. Chiar dacă săptămâna trecută la antrenament ai dat de pământ cu trei de două ori mai mari decât el.

Să te trezească cu un mic dejun surpriză de ziua ta, deși ești trează de jumătate de oră cu telefonul pe 112 pentru că în apartament s-a adunat toată ceața din Londra.

Să-ți repare el calculatorul când se închide singur. Chiar dacă l-ai desfăcut și pus la loc de atâtea ori încât surubelnița știe pe de rost toate șuruburile.

Să creadă că te-a câștigat în lupte crunte. Chiar dacă tu l-ai ochit cu 6 luni înainte și i-ai lăsat firmituri în cale, pentru ca apoi să te trezești din întâmplare” cu el la ușa ta.

Să te convingă dimineața devreme când ți-s ochii lipiți de somn, dar mintea la el. Numai în zilele pare, în cele impare tu ești șefa și el se execută.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu