luni, 15 septembrie 2014

Comme ci, comme ca


Ne place să fim cu capul în nori de genul "swept off our feet", dar ne plângem apoi că e prea “bărbat”, că își folosește flirtul și cu altele, că face pe cocoșul în casă și te plesnește "macho man", peste fesele tale rotunde ținute în moft cu cremă și exerciții de fermitate, în fața băieților, ca să-și dovedească mărimea.  


  Sursa foto: http://2.bp.blogspot.com

The bad news is: nu le putem avea pe toate, decât dacă ne întoarcem la Făt Frumos. Și ca să fim sincere, a fost nevoie de multă muncă și ore de psiho-friendship între pahare, cu fetele, ca să rezolvăm în ani de zile, ce a stricat într-o singură noapte o poveste copilărească extrem de bine scrisă.

Dacă vrei un sensibil, trebuie să ți-l asumi și să scoți din dulap arsenalul de femeie fatală undercover în petale de crin. Nu-l lua prea tare că se bulversează. Și el, ca oricare altul are nevoie să se simtă bărbat și mascul, așa încât ia tot rândul de filme cu fuste lungi acasă și începe să-ți faci temele. O privire galeșă și încurajatoare, o atingere surpriză, un pas greșit care te face să te sprijini de el, care e înalt și bine făcut, chiar dacă nu-i. Un sărut în colțul gurii ca să-i dai curaj și … s-ar putea să fii surprinsă. Plăcut.

Dacă ești în căutarea stimulării intelectuale și pescuieși teoretic academicieni pe la conferințe și lansări de carte, să nu te miri dacă grădina se usucă pentru că nu-i udată. În timp ce creierul tău și-a dublat dimensiunea și mai adăugați o camera la casă, pentru că nu-i mai încap enciclopediile pe care le are în dublu exemplar de teama sfărșitului epocii de hârtie. Pe el îl cucerești relativ repede, cu citate atent alese și exclamații de uluire și surpriză impresionată până la lacrimi, la replicile pe care tu le-ai citit deja prin cărți. Caută de fapt un perete în care să arunce cu idei și o preoteasă care să-i aducă osanale la altarul inteligenței native. 

Indiferent pe cine alegi, Pitagora, Shakespeare, Sarah Jessica Parker, Mahatma Gandhi și toți învățații lumii îți vor spune același lucru. Lumea e un echilibru. Când ai găsit ceva la el care-ți înnebunește inima, poți paria pe toate comorile piraților in Caraibe că același lucru te va scoate și din minți. Și vice-versa. Deci găsește unul comme ci, comme ca, dar parfaitement pour toi, și nu te aștepta să facă el totul.



by Josephine Marcu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu